Neuigkeiten


Hier zijn we dan - zondag 21 juli 2019

Jaaaaaa, langverwacht maar hier zijn wij dan, de nieuwe trots van OG Selfkant Tüddern.
 
Wij stellen ons even aan jullie voor:

 Mijn naam is Ronja en mijn baasje Ger en mijn vrouwtje Anna-Maria zijn mij samen met mijn broertje Danto komen halen. Het was een spannend ritje, voorbijvliegende bomen(had ik nog niet eerder gezien) ik vond het een beetje spannend en ook best wel opwindend. Ik moet jullie wel bekennen dat ik blij was dat mijn broertje Danto erbij was. Nu komt mijn broertje Danto aan het woord.
Mijn naam is Danto en ik ben het broertje van Ronja. Mijn baasje Frits en mijn vrouwtje Marianne zijn ons komen halen om met hun naar ons nieuwe thuis te gaan. Wij waren een beetje verdrietig, mama ging niet mee, Dennis die ons zo goed verzorgd had ook niet en ik vond het heel erg leuk dat Joyce en Jan ons uitzwaaiden maar ook daar werd ik verdrietig van, maar het was ook spannend. Ik moet jullie eerlijk bekennen van het ritje naar huis heb ik niet veel gemerkt, ik werd zo moe dat ik besloot bij mijn vrouwtje op schoot in slaap te vallen. Af en toe heb ik nog gekeken of Ronja bij mij zat en ik ben weer in slaap gevallen. Ons ritje duurde ietsje langer dan een uur waar ons volgende avontuur begon.........


Zurück zur vorherigen Seite >